Babysalmesang starter igen

Nye hold i babysalmesang

Til babysalmesang mødes vi i det smukke kirkerum og synger, danser og laver fagter til både salmer og børnesange. Vi er forsat underlagt corona-restriktioner, hvorfor vi kun opretter små hold.  Første gang vi mødes bliver I introduceret til tankerne bag babysalmesang og får udleveret både sang og aktivitetsmateriale.

Holdene afvikles under hensyntagen til sundhedsmyndighedernes retningslinjer vedr. COVID 19. Vi overholder samtlige krav til afstand og hygiejne.

Sammen skaber vi et roligt og sanseligt rum, hvor dit barns sanser bliver stimuleret og udviklet.
Der vil være en høj grad af gentagelse, fordi det skaber tryghed for børnene og samtidig giver det dig en mulighed for at lære sangene rigtig godt, så I også kan synge dem derhjemme.

Formålet med babysalmesang er:

• at stimulere barnets glæde ved musik
  • at skabe et rum for en særlig kontakt mellem barn og forældre
  • at få gode oplevelser med de danske salmer og kirkerummet for både børn og voksne
  • at stimulere barnets sansemotoriske udvikling

Fem torsdage i Sankt Johannes Kirke koster 65 kroner for alle fem gange. Når du er tilmeldt, får du direkte besked.

Tilmelding til hold: (Næste gang 20. maj  - sidste gang 17. juni)

Hold 1 Babysalmesang 6 - 10 mdr. kl 9.30 – 10.15  (ledige pladser)

Hold 2 Babysalmesang 6 - 10 mdr. kl 10.45 – 11.30  (ledige pladser)

Evt. spørgsmål sendes til kirke- og kulturmedarbejder Pernille på prh@km.dk / tlf. 40 28 03 27