Torsdag d. 25. april 2019, Kl. 14:00 til kl. 15:00

Kirsten de Neergaard fik i 1986 sin ilddåb på TV i "Smil du er på" hos Jarl Friis Mikkelsen. Hendes TV-debut førte til fast engagement i Bakkens Hvile gennem 6 år.

Siden 1992 har Kirsten optrådt som free-lance solist. Entertainment er nøgleordet, når der underholdes ved Nyhavns Visefestival eller i Tivoli Bodega med Livas festlige København. Så langt som Solvang (Californien) med Bengt Rolands Orkester eller på Hans Egede Hotel i Nuuk har danskerne haft bud efter "Den syngende jordemoder". Sangglæden har Kirsten de Neergaard fået ind med modermælken, idet hendes mor var en fejret revy- og filmskuespiller tilbage i 40´erne. Med sans for arrangørernes ønsker tilrettelægges repertoiret i personlig stil, således at de festlige indslag opnår de særlige kvaliteter, som værdsættes af et kræsent publikum. Kirsten de Neergaard tilvirker derfor programmet til de specielle lejligheder som runde fødselsdage, jubilæer, firmafester eller ældreklubber, hvor hendes alsidighed giver sig udtryk i evigt aktuel visekunst. Via cabaretstil, fejende flotte kostumer og scenisk fremtræden når denne sangglade jordemoder ud over rampen til det danske folk med viser fra de gyldne år, Bakken eller PH-tidens tekstunivers.

Sidste gang Kirken de Neergaard besøgte De Gamles Bys kirke var der fulde huse til en forrygende og kærlig koncert.

Edith Rodes Vej 6, 2200 København, Danmark