This event has already taken place.

Minikonfirmand

MAR

Minikonfirmand

Mandag d. 18. marts 2019, Kl. 14:15 til kl. 15:45
Sankt Hans Torv 30, 2200 København, Danmark
Miriam Jul Jensen
gratis
© børn i kirken

Tænker du også over livets store spørgsmål? Liv og død, kærlighed og retfærdighed. På om Gud findes og på hvordan vi kan få kontakt?

Så kom til minikonfirmand. Her skal vi fordybe os I de store spørgsmål og snakke om hvad bibelens historier kan lære os om livet.

Minikonfirmand er en mulighed for at blive fortrolig med din lokale kirke, hvor du måske er døbt. Og for at lære om bibelens historier og kirkens traditioner.

Det hele foregår i en hyggelig atmosfære og med tid til både snak, leg og sang. Vi starter altid med en bid brød.

Det foregår otte mandage i foråret klokken 14.15-15.45 første gang er mandag d.11/3.

Undervisningen vil for det meste foregå i Kirkens lokaler på Sankt Hans Torv 30.

Elever fra Guldberg Skole kan blive hentet ved Simeons Kirke kl.14 og følges derhen.

Hvis I går på en anden skole og gerne vil ha hjælp til at finde vej, så kontakt mig endelig - måske kan vi finde ud af noget.

Tilmelding her: https://forms.churchdesk.com/f...

Spørgsmål til Kirke- og Kulturmedarbejder Miriam på: mj@km.dk/ 40280327