Messias i Sankt Johannes Kirke

Søndag d. 15. december 2019, Kl. 16:00 til kl. 18:30
Blegdamsvej 1A, 2200 København, Danmark

MESSIAS

I Skt. Johannes kirke  kan man i år opleve Händels store oratorium søndag d. 15 december kl. 16.

Med solisterne Gitta-Maria Sjöberg og Kgl. Kammersanger Stig Fogh Andersen, sammen med Elisabeth Hanke og Lars Fosser.

Og med N.B. koncertkor (ca 70 sangere) og orkester dirigeret af Niels Borksand er det en opførelse med over 100  medvirkende, der kan give den grandiose musik fuld lyd, men også inderlighed.

En opførelse om hvilken   er skrevet af John Christiansen – i en årrække Jyllandspostens klassiske musikanmelder – på bloggen JCKlassisk:

”Hos Borksand er det personlige identisk med det naturlige. Formningen er plastisk og let, endda charmerende når det skal være, dertil dramatisk i delen om Jesus på korset.

Borksand Händel fortolkning indeholder netop, det  som de fleste elsker og kender.

Billetter til den koncert kan købes på BILLET.DK   pris 180 kr.