Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koret Tritonus synger julekalendersange i Sankt Johannes Kirke

NOV
29

Koret Tritonus synger julekalendersange i Sankt Johannes Kirke


Dato Søndag d. 29. november 2020, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Sted Blegdamsvej 1, 2200 København N
Koret Tritonus  synger julekalendersange i Sankt Johannes Kirke

Julekoncert – Kendte julekalendersange for alle aldre

Findes der noget bedre end at se julekalender med familien? Lytte til sangene, lære dem at kende, synge med. Kom til julekoncert med koret Tritonus, og genhør mange af de kendte julesange fra TV’s julekalendere gennem de sidste 50 år.

Der er lagt op til en rigtig familiekoncert (beregnet til børn i skolealderen), hvor I f.eks. kan høre et medley over sange fra fra ”Vinterbyøster”, ”Jul i Gammelby” og ”Nissebanden” og julekalendersange som "Stjernestøv", "Vil du være min i nat" og "Så blev der stille".  Sangene er specielt arrangeret af korets dirigent , Jakob Høgsbro, til disse koncerter. 

Gratis entré. 

----------------

Corona koncertafvikling

Koncerten med Tritonus afvikles på følgende måde:

Koret består af 30 personer, der står med 2 meters afstand til alle sider, begyndende fra alteret og ned til prædikestolen.

Fra koret og ned til 1. kirkebænk er der 4 meter. Der må ikke sidde gæster på de første 2 bænkerækker. Det vil sige, at afstanden fra koret til publikum er ca. 5-6 meter.

Publikum skal have mundbind/visir på, når de går ind i kirken, Når de sidder ned, må mundbind/visir tages af. Publikum skal sidde med 1 meters afstand til hinanden.

Koncerten vil vare ca. 55 minutter, mod normalt 1,5 time.

Når koncerten er slut, vil personalet styre hvem der forlader kirken først. Det vil være bagerste bænk, der går først ud ad kirken, derefter 2. bagerste bænk osv. Alle døre i kirken vil blive åbnet for at skabe gennemtræk. Publikum skal passe på med at forsamles uden for kirken, da forsamlingsforbuddet på 10 personer gælder, når man er udenfor kirken.

Der vil være personale til stede, der hjælper med afviklingen af koncerten.

God fornøjelse.