AFLYST Filmcafeen viser "Vidnet"

AFLYST Filmcafeen viser "Vidnet"

Dato Tirsdag d. 19. januar 2021, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Sted Simeons Kirke, Sjællandsgade 12B, 2200 København N

Vidnet (film januar 19.1 2021)

Vidnet er et amerikansk krimi/drama fra 1984. Filmen begynder i Pennsylvania blandt amish-folket, som insisterer på, at verden teknologisk ikke bør udvikle sig mere. Amish-folket lever den dag i dag uden tv, elektricitet, telefoner, biler eller andre “moderne” opfindelser. De er stærkt troende og fanatisk ikke-voldelige.

Under disse forhold lever familien Lapp. Enken Rachel tager sin søn med for at besøge sin søster i storbyen, og han bliver tilfældigvis vidne til et mord – hvilket bringer både ham, hans mor og folk omkring dem i fare. Til sidst står politimanden John Book alene som garant for familiens sikkerhed, og de skjuler sig i amish-folkets lille verden, hvor Book må tilpasse sig deres specielle levevis. Det er Viggo Mortensens første rolle i en spillefilm.

Til filmen skal vi spise den berømte Herman-vandre-kage. Den tilskrives Armish-folket (Armish Friendship Bread). Kagen tilberedes over 10 dage og er en hyldest til langsomhed og til at sprede kærlighed og glæde.

Spilletid 1 time og 52 min