Dato Torsdag d. 2. december 2021, Kl. 18:00 til kl. 19:00
Sted Simeons Kirke, Sjællandsgade 12B, 2200 København N
Torsdagsspisning

Der er snart længe siden, men nu kan vi igen invitere til de hygsomme fællesspisninger hver torsdag fra 7. oktober og frem til Skærtorsdag i påsken

Vi mødes kl. 18 til ugens hyggeligste måltid i Simeons Kirke, hvor vi spiser ved de pænt dækkede langborde, og hvor maden tit minder os om dengang mormor stod i køkkenet.

Det er som altid vores trofaste frivillige, der kokkerer for os, og du kan glæde dig til den dejligste hjemmelavede mad - næsten altid med en rigtig god sovs.

Efter maden mødes vi i kirken til en kort korshærsgudstjeneste med lystænding og 3 salmer – hvor af en som regel vil være fra vore skønne aftensalmer.