I Simeon-Sankt Johannes Sogn har vi mange forskellige aktiviteter for børn og familier. Både store festlige samlinger som Børne og Familiegudstjenester og mindre tilbagevendende hold og forløb. Vi elsker når børn i alle aldre indtager kirkerne og får en oplevelse af at kirken også er deres.

Sognepræst Marie Damm har hold med babysalmesang, konfirmander og forskellige gudstjenester for børn og deres voksne. Miriam Jul Jensen, vores Kirke-og kulturmedarbejder har særligt fokus på tilbud for børn og familier så nu kan vi tilbyde aktiviteter for børn i (næsten) alle aldre.

For de helt små er der babysalmesang og legestue.

Simeons Kirkens Børnekor er for sangglade børn i 1.-3 klasse

Minikonfirmandforløb for børn i 3.-4. klasse starter 27/8

Som noget nyt kan man gå til kor sammen som familie i Simeons Kirkens nye Familiekor.

Tjek menuen i venstre side for at læse mere og tilmeld jer evt. sognets nyhedsbrev for familier, for at få besked når der sker noget nyt.