I sognets kirker afholdes der også jævnligt særlige gudstjenester, der ofte har et tema.

Det kan være FN’s årlige verdensdag (10. september), som både er en forebyggelse af selvmord, men som også er en dag, hvor efterladte og pårørende har mulighed for at mindes. Først tændes et lys i kirkehaven for alle der i Region Hovedstaden er døde ved selvmord forrige år og herefter kan man deltage i en gudstjeneste i Sankt Johannes Kirke med stille musik, bøn, læsninger, lystænding, refleksion og eftertanke, der giver de efterladte og pårørende en mulighed for at mindes dem, som de har mistet. Markeringen af verdensdagen i Sankt Johannes Kirke er et samarbejde mellem Folkekirken og NEFOS (Netværk for selvmordsramte) samt Landsforeningen for Efterladte efter selvmord.
Formålet med samarbejdet er at give efterladte og andre plads til at mindes dem, de har mistet ved selvmord Se nærmere i kalendren.
Allehelgens søndag er der en eftermiddagsgudstjeneste i Simeons Kirke, hvor man bagefter går på Assistens Kirkegård og mindes dem, man har mistet. Der er suppe i menighedsalen efterfølgende.
Der arrangeres også gudstjenester i forbindelse med foredrag eller musikarrangementer.